Inscriere VISARTA

Statutul VISARTA respecta si garanteaza proprietatea privind drepturile de autor pentru membri săi în conformitate cu Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor şi drepturile conexe, completată si modificată ulterior.

Statutul si Regulamentul VISARTA, lista membrilor VISARTA, precum şi conditiile si documentele necesare înscrieri Dumneavoastra în VISARTA pot fi descarcate din ARHIVA DOCUMENTE.

Pentru vizualizare se foloseste Adobe Acrobat Reader, program ce poate fi descarcat gratuit de la http://www.adobe.com/, sau dupa caz pachetul Microsoft Office (si varianta gratuita http://www.openoffice.org/).

În cazul în care sunteţi autor al unor opere de artă vizuală aduse la cunoştinţă publică, moştenitorul legal (avand certificat de moştenitor) al creaţiei unui autor de opere vizuale şi doriţi a beneficia de drepturile conferite de Legea 8/1996, VISARTA vă stă la dispoziţie pentru a vă reprezenta sau proteja împotriva reproducerii, revînzării sau a oricărei utilizări neautorizate a operelor asupra cărora deţineţi drepturile de autor.

Pentru ca acest lucru să se poată întâmpla trebuie să deveniţi membru al VISARTA.

Prin completarea documentelor de adeziune care se găseşte în pagina de "ARHIVA DOCUMENTE" şi trimiterea lor prin postă la adresa menţionată în pagina "CONTACT", deveniţi membru cu drepturi depline al VISARTA.

În cazul în care nu dispuneţi de posibilitatea de a descărca, imprima documentele de adeziune, va asteptăm la sediul nostru pentru a vă ajuta să deveniţi membru VISARTA.

Drepturile şi obligaţiile ce decurg din calitatea de membru al VISARTA sunt prezentate in STATUTUL VISARTA, documente care se găsesc de asemenea în pagina de "ARHIVA DOCUMENTE".

DOCUMENTE ÎNSCRIERE

- Mandat de gestiune drepturi de autor (pentru inscriere)
- Lista repertoriului (pentru inscriere si completarea repertoriului)
- Decizia ORDA nr. 52/2014 pag. 1, pag.2, Anexa 3 pag.1, Anexa 3 pag. 2
- pentru înscriere se vor mai depune copie dupa actul de identitate şi taxa de înscriere în sumă de 100 lei (în numerar sau în contul bancar cu nr. RO28RNCB0072049696560001 deschis la BCR Şerban Vodă)